Op de beurs met OpenCoffee de Kempen/Eindhoven

Vorige week heb ik me in een heel nieuw avontuur gestort: ik heb voor het eerst aan een zakelijke beurs deelgenomen als standhouder en niet als bezoeker. Ik ben de afgelopen paar jaar druk bezig om MVD translations opOpenCoffee gaat naar de Beurs de kaart te zetten als uw professionele leverancier van vertalingen en tekstcorrecties en deze twee dagen waren een grote sprong vooruit in naamsbekendheid.

Mijn beursbezoek was te danken aan een primeur in Eindhoven: een klein groepje enthousiaste OpenCoffee-deelnemers had een stand op de Regio Business Dagen georganiseerd met dezelfde opzet als een reguliere OpenCoffee: een ruimte om in ongedwongen sfeer kennis te maken met andere ondernemers onder het genot van een kopje koffie of thee. Speciaal voor de beurs leverden enkele mede OpenCoffee-gangers bovendien heerlijke hapjes aan ter promotie van hun eigen bedrijf.

Het concept was simpel: als deelnemer aan de stand mocht ik twee dagen lang MVD translations en OpenCoffee vertegenwoordigen in een 200 m2 grote stand. Alle deelnemers mochten een reclame-uiting aan de muur hangen, maar het belangrijkst was natuurlijk onze persoonlijke aanwezigheid. We leerden elkaar en de andere beursbezoekers beter kennen en wisselden heel wat tips en ideeën uit. Kortom: het waren twee inspirerende dagen, waar ik nog weken creatieve energie uit kan putten.

Een sfeerimpressie in beeld vindt u hier.

Een sfeerimpressie in woord vindt u hier.