Talen

Vertalingen naar het Nederlands

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse vertalingen uit het Engels en Spaans en werk met zorgvuldig geselecteerde partners samen voor vertalingen in diverse talencombinaties. Als ik een door u gewenste vertaling niet kan leveren, dan adviseer ik u graag over de selectie van een goede vertaler.

Vertalingen naar het Engels

Voor vertalingen in het Engels werk ik in verband met het moedertaalprincipe samen met een vertrouwde moedertaalvertaler. De vertaling wordt dan door mij uitgevoerd en door een Engelstalige revisor gecorrigeerd, of door een Engelstalige moedertaalvertaler vertaald en door mij of een andere vertrouwde revisor nagekeken. Zo weet u ook bij deze talencombinatie zeker dat de teksten tot in de puntjes verzorgd zijn.

Nieuwe teksten

Ik schrijf ook teksten in het Nederlands en Engels en werk uiteraard net als bij vertalingen, voor de eindredactie van Engelse teksten samen met een vertrouwde moedertaalvertaler.

TIP:

Zoekt u een vertaler voor een andere taal?

Ik adviseer u graag hoe u efficiënt een vertaler kunt zoeken en waarop u kunt letten bij de selectie van de juiste partner voor uw bedrijf. Neem dus gerust contact op als u een vraag hebt.